K2, Fulham

Won through invited competition in 2006, Curtis Wood Architects were commissioned by the recruitment and IT company K2 to create a new office environment for their 150 employees within their existing Fulham building. K2’s existing office environment was spread across three interconnected buildings. However, the relationship between them was disjointed, the floor levels were different and the whole arrangement was desperately inefficient.

Curtis Wood Architect’s proposal sought to create a more open and interconnected working environment. Linking elements running through from one building to the other, efficient staircase locations and internal balconies were proposed to manage the changes in levels. The large opening between buildings – with clear office plan layouts beyond – increased capacity and provided an elegant and light-filled working environment.

Our proposal also sought to reduce K2’s carbon foot print through careful spatial and services planning. By utilising the latest green technology, creating voids in the built fabric for natural ventilation and proposing sustainable and recycled materials, we aimed to make the fit out as light on the planet as possible.

Back to Workplace >>

Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham
Workplace - K2, Fulham