Tedworth Square, Chelsea

Curtis Wood Architects were commissioned in 2004 to create a roof top terrace and living space to the top of this substantial period family home in Chelsea.

The height of the proposal was heavily dictated by sight lines from the adjoining streets and squares to keep the development out of site, and the proposal sought to create a living space which could be fully opened to the roof terrace, to really achieve inside-out living.

The sweeping extended roof gave protection against the rain and the floors ran through from the interior to the terrace. The internal kitchenette extended through the glass façade to become a BBQ unit outside and lighting design connected all the spaces as one, for a truly dramatic addition to this period building.

Click here for the next project >>

Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea
Archive - Tedworth Square, Chelsea